TREDJE FESTIVALDAGEN

andra festivaldagen - CHECK
säger bara FYFAN
är galet trött, men nu blir det att hoppa upp & sen är det bara att peppa inför en tredje festivaldag. Idag är det ju förfan the big day, timbuktu och timo. Ja, det är fint det. JÄTTEFINT!
Hörs sen när ja vaknat ist, sover nog fortf..

FESTIVALYRA

DÖD!
& jag undrar starkt varför det inte är förbjudet att sälja sockervadd på kvällen/natten. Man blir ju aspigg av allt det sockret.
Har haft en riktigt nice kväll med Emma och har varit med lite annat trevligt folk också. Kom till och med in på tivoli en sväng, men jag och Emma kände oss lite efterblivna och sådär med alla vuxna. He-he, trevligt med bob hund också för den delen. Idag var det svängigt, imorgon är det Timbuktu och Timo, göttigt. Kommer blir awesome.

EMMA OCH FESTIVAL

Sitter och pimplar lite öl med emma just nu, härlig för"fest" vi har. He-he
nu ska vi snart ner till festivalen, låter heeeelfint!

FESTIVALDAGAR

Sov hos Dylan iförrigår till igår, mysigt. Sen åkte jag och flickorna till jackie och peppade lite inför festifvalen. inte speciellt roligt väder heller så blev inte så lyckat. Men bättre än ingenting. Ska in idag igen, såklart. Får se hur det blir idag. Måste fixa mig nu för sen kommer Emma hit.
HÖRES

Påväg till Teckomatorp

Har badat i princip hela dagen, 30 grader så man överlever ju he-he.
Nu ska jag iaf till torp och sover där inatt.
Tjaooo

nathalie äger på monopol

ägde eve i Monopol, helt galet. Har typ haft spelkväll och det har varit jätte mysigt. Sen badade vi också, och det var ju inte lite varmt eller så. Försökte fixa med min vhs-tv men den verkar inte riktigt funka så blir väl antingen dc eller någon film nu. Hörs imorgon istället, är alldeles för trött för att skriva just nu. mihi
POSS

Leker fortf hos Evelina

Sov hos Eve inatt och ska sova här inatt igen.
Igår kollade vi Remember me, Dear John och Rosa the movie. Inte speciellt bra någon av dom, men ändå. Haha, idag var jag med Eve när hon köpte ny mobil, annars har vi inte gjort så mycket. Ska kolla HipHip nu tror jag och sen nanna, jag är sjukt trött.
Haha, tror att jag skriver det i varje inlägg men he-he je. Vi hörs imorn.

POSS


LEK HOS EVSI TODAY

Idag blir det lek med Evelina, hoppas på en nice dag. Men det kommer det säkert bli, som vanligt.
Mitt fönster blåser nog snart in alltså, och hur ska jag klara mig ner till stationen utan någon som räddar mig när jag flyger iväg? :|
sjukt snygga vi var när vi cyklade på öland ;) HAHA, min lilla evsi

pussilago

FÖRFEST PICS - snodda från Lollo och Rebiz

Nu har jag kollat klart på Sherdil och duschat så ska snart sova, är fortfarande sjukt trött. Men tänkte först lägga in lite bilder sen förfesten igår. Lite trist att det alltid bara blir bilder därifrån, men kör till..

Myskväll och Sherdil på TV

Ska mysa med mig själv nu, (misstolka inte..?!)  haha
har radat upp med chips, dippa godis och läsk nu. Sherdil på Tv. Känner på mig att detta kommer bli en nice kväll ;)

imorgon är jag bakis för idag är jag fuulll? nänä :)

Mår galant idag, he-he. Behöver bara ta itu med lite saker som jag inte riktigt fick rätt på igår. Hm..
Blev iallafall en lyckad kväll till slut, även om det inte blev riktigt som vi väntat oss i kg. Men sånt är det, jag är nöjd iallafall. Nu blir det sängen och house eftersom jag knappt kunnat sova för någon kalvade halva natten. HAHA, inget problem eller så, bara mest jätteirriterande. skämt och sido.
Blev iallafall en big mac och två cheeseburgare igår, galet gott och så fruktansvärt hungrig jag var ist.. galet.

INLÄGG - RADERAT

HAR NI FEST ELLER?

Peppar som sören med Jacqueline och Rebecca! Har fixat oss och är klara.
Drar på förfest hos Louise med bästa tjejerna, sen vidare till Kg och JB. Hoppas på en awesome kväll.
Men det blir det väl, som vanligt!

Hoppas ni har en riktigt bra kväll,

POSS







sjukt kassa bilder men ni får nöja er! Vi e fan snieakkaaaa

The spetströja is mine

Idag besökte jag och Rebecca väla.
Det är jobbigt att gå i affärer när det är 100 grader ute, dessutom så hittade jag ingenting där så var tvungna att åka in till stan och kolla där också.
Köpte bara ett helt svart linne & den här spets tröjan under.




slaggar hos Jackie inatt med Rebecca & imorn är de party :)

SES

Ny header och lite annat skraffs

Blir väl ett lika luddigt inlägg denna natten också, men är på helt sjukt blogghumör. Som ni kanske ser har jag fixat till lite på min blogg, verkligen uppdaterat allting. Utom den där lilla texten som lägger sig i slutet på mina inlägg. Har ingen aning om hur jag ska få bort den. Men nu är det mesta iallafall fint, finare iallafall, och jag nöjer mig med det.


Jag är på jättebra humör dessutom, sånt humör som man bara är på när någonting riktigt fint har hänt. Och det har det ju iofs också gjort. Men allting känns så jäkla underbart. Usch, jag blir nästan rädd för mig själv! Men nu är det på tiden att erkänna det liksom. Min vardag kanske inte är ett helvete, som den var för ett halvår sedan. Ungefär då som allting började gå utför med allting & jag började tappa mig själv.

Orkar inte gå in på någonting mer nu heller. Jag har kommit underfun med att det finaste som finns är när man ligger i sängen bredvid någon man tycker om och skrattar.

LUDDIGT som sagt, men nu är jag avskriven som sören och tänker lägga mig i min säng, starta fläkten och nörda Disney Channel som jag inte fick gjort innan.
Puss & godnatt

DisneY ChanneL here I come

Nu har bästa åkt hem och mitt rum är fortfarande galet lökigt så jag typ kreverar. Men det är chill, jag är glad iallafall! :)
nu ska jag forstätta kolla på disney channel som vi nördat hela kvällen! Puss och kram, höres!

Hässleholm trip

Igår åkte jag och rebecka till hässleholm, bara för att upptäcka. Men kära vänner, åk inte dit! För där fanns ingenting att göra!
Lång resa blev de också, Lund-Hässleholm-Lund-Billeberga-Helsingborg. He-he
Nu kommer Dylan och det var jätte längesen jag träffade honom, wie :D
PUSSSS

Frågetecken

converse-sug

Blev galet sugen på att sätta på mina converse nu när jag gick med i gruppen 'converse all star' på fb. Tur vädret suger och så, blir nog en liten runda i skogen när min ipod är laddad! :)
sjukt längesen jag använde normala skor.
& vet ni vad? jag borde få dödsstraff för åt i min säng imorse igen. i-d-i-o-t

Bloglovin'

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1477355/real?claim=zzce7me6fen">Följ min blogg med bloglovin</a>

Väldigt Luddigt Inlägg

tre saker jag stör mig på!


1. folk som äter saker i sängen! speciellt saker som smular & kladdar. Även fast jag både äter chips och allt möjligt i min säng. Nyss la jag mig i ketchup och pasta bitar! Är jag snuskig eller är jag snuskig? jag är makalös när det gäller att spilla! Och frågan är hur man kan vara så satans osmart att ens ställa ner tallriken i sängen när man inte ens tänker äta direkt.. ehh?

2. Gå i mörkret! Får helt seriöst damp när man inte orkar gå och tända före man ska börja gå någonstans i huset på natten. Blir ju oftast omvägar och det tar man inte gärna i mörkret. Därför är det lätt att slå i knän och tår och allt möjligt i allt möjligt istället. Nyss när jag skulle gå till toaletten så gick jag försiktigt ända tills jag trodde jag var framme vid toalett dörren tills jag träffar något mjukt med min fot. Trodde såklart det var en råtta, och ger ifrån mig ett PIPIGT skrik, men inser snabbt att en fet katt bara har legat ivägen. Fast iofs är det rätt synd om misen som blev nertrampad men HALLÅ, ligg inte ivägen då!

3. När man ligger i sängen och smsar, och inte är ett dugg trött. Men somnar ändå till, sen vaknar man en timme senare ungefär och svarar på smset. Inser inte förrens långt senare att man somnade och inser nr 2 att personen man smsar med har somnat. Två flugor i en smäll. Hatar att somna utan att märka det & sjukt irriterande när personen man smsar med slutar svara.

(3) Dessutom att smsa i sömnen är också helt sjukt irriterande, för man skriver saker som är helt oförstådda och på morgonen undrar man bara vafan man skrivit. Speciellt i perioder som man vaknat till och just insett att man bara sovit en timme och vill vara vaken ett tag till, och somnar direkt efter man skrivit smset, om man inte till och med skrivit det i sömnen.

HAHA, hoppas ni förstår för jag gör då de inte! Nu känns det här lite luddigt så ska nog ta och avrunda. Kanske till och med sover och vaknar imorgon och inser att jag har skrivit ett blogginlägg i sömnen! Skulle ta mig fan inte förvåna mig. Men nu är det på tiden att stänga ner. Vi höres!

ÖLAND IN PICS

ÖLAND I BILDER
simon :)
oliver :)
alexander :)
KARAOKE WIEH haha
undra varför.. HAHAH
Kommer lite fler bilder senare i think.. nu ska jag nanna. PUSS

ANONYMA IDIOTER - STICK!

Bara jag som älskar anonyma kommentarer? det är ju bara underbart, för då kan man trycka ner andra folk utan att någon vet vem man är? när man inte vågar stå för sin egen åsikt. Patetiskt är det enda ordet jag får fram, väx upp förhelvete. Idioter, men det är väl så om man har blogg, man får kretik hela tiden. Men nu är det iallafall på tiden att sluta bry sig. Haha, eller som om jag ens brydde mig. Men känns inte så kul att när man väl får kommentarer är det från idioter? Inte kyl..
Dessutom rätt roligt att personen gått igenom hela min blogg och tittar längst bak, haha. Nolifer om någon
Nu ska jag iaf bege mig till Tågaborg och Jacqueline, awesome.

OLD BUT STILL GOLD

sämsta möjliga uppdateringen jag ligger inne med, men jag hoppas ni har förståelse.
Är inte ledsen längre, jag är glad.
Glad över att det finns underbara människor & glad för att jag är i princip bäst.
Blir inga bilder idag heller tror jag för Evelina är segast på att skicka, men imorgon kan jag nästan lova att dom kommer & ni kommer bli så avundsjuka på Öland så det finns inte.
Nu blir det sängen för min del, jag är överdrivet trött fortfarande. Borde egentligen ta en snabb dusch men jag får vara äcklig tills imorgon. Puss och godnatt kära bloggläsare, hoppas ni mår bra.
kollade förresten igenom mina bilder på datorn, och blev överväldigad av fina minnen.
Mina flickor är bäst!
OLD BUT STILL GOLD!

EMODAYY

idag är en dag som man kan slänga ur sig vilka kommentarer som helst för allt är ändå redan åt helvete fel.
Jag tänker dra till Billeberga och gråta ut, fast egentligen borde jag stanna under täcket och skära mig.
Jag är emo idag, jag erkänner det själv. Emo ut i fingertopparna.
Later!

HOME FROM HOLIDAY

saknat mig eller inte, nu är jag hemma.
men sängen lockar mer än datorn. Goodbye, blir kanske lite bilder ikväll, är för trött just nu!
Öland var AWESOME, och då menar jag verkligen det. Har varit så satans underbart & dessutom med finaste evelina-plina! Man kan ju inte bara älska det. Gud, finner inga ord. 30+ i stort sett varje dag så klagar inte! Grymt sällskap och underbart väder, allt en semester behöver!

eva och adam

Ville mest bara säga att det har varit en riktigt awesome dag! Nu blir det sängen för mig och Evelina och sen upp halv 8 imorgon. Kommer antagligen vara stendöd då, precis som jag är nu. Därför blir det Eva och Adam. Som jag och Evelina äääälskar!


GOODBYE ALLISOSAMMEN!

Super trevlig kväll igår & nu har jag duschat och packat det mesta.
Dylan kommer strax och sen ikväll åker jag till Evelina och alla hjärtisarna! Kommer bli jättemysigt det också.
Men antar att detta kommer bli det sista inlägget innan jag åker. Därför vill jag mest bara önska er en fin vecka & hopaps på fint väder. Wihu, sakna inte mig och mina onödiga inlägg för mycket när jag är borta kära läsare.. (!?) :)
Ha en underbar vecka, så hörs vi ;)
vet inte varför jag la in denna bilden.. men den påminner mig om camping,
hoppas vi träffar sune. Han är så söt i "sunes sommar". he he

YEAH!

Nu har jag och Emma varit och hämtat tält i Landskrona & tänker snart bege oss till Billeberga, och sen ikväll vidare till torp för tältning hos Jessica. Kommer bli jättemysigt. Och kommer inte kunna uppdatera mer idag. & Imorgon ska jag hem en snabb runda, träffa dylan lite och sen vidare till Billeberga igen för att träffa några underbara hjärtisar och sen sova hos Evelina.
På lördag drar vi! Känner att det blir lite stressigt, men blir fint! Puss! :)
Emma vill inte vara med på bild, men ska hälsa att hon är en klad hest!
EMMAS GRYMMA TRÖJA! wie

TIDIG MORGON

Har nog inte vaknat såhär tidigt på hela sommarlovet. Mår illa som fan, men hoppas att det går över.
Tar tio tåget till Billeberga och sen bussen vidare till Landskrona.. måste hämta tält! Hörs sen!

RUDOLF MED RÖDA MULEN

Så galet stressad över hela denna veckan, alla planer bara segar ihop sig med varandra.
När tusan ska jag hinna packa inför lördag? Får väl försöka lösa allting smidigast möjligt.. men herregud vad jag är kass på att planera!
Satt och kollade fotboll hemma hos Jacqueline. Lite roligt att det är askul att umgås med henne och hennes låtsassyskon faktiskt. Pregade ner några gräddbullar. muchet gott!
En liten fråga jag ställt mig är ju dock hur man ens orkar läsa andras bloggar. Alltså helt seriöst, inget illa menat till er som läser bloggar för jag läser sjukt många själv. Men hur kan man bli så insatt i någon annans liv att man är tvungen att kolla i princip varje dag vad som händer i alla andras liv. Sinnessjukt egentligen. Jag stör mig rejält på att jag inte kan sluta logga in på bloglovin varje gång jag sätter mig vid datorn, är man desperat eller?
alltså förlåt, men min näsa är galet röd och dum i huvudet idag. TJAO

CAMPING

min mun dör typ. stekte ett ägg och bokstavligt KRYDDADE med krydda! Och jag trodde inte det skulle bli så starkt, men det blev det ska ni veta.. ueah!
Skulle egentligen ha lekt med Dylan idag, men nooben är sjuk. Så ska bege mig till Jacqueline nu.
BTW! ska till öland på lördag, bestämde jag och Evelina igår. Blir dock ingen Winnerbäck konsert på lördag såfall, men för att vinna något måste man förlora något. Men så blir det iallafall, ska tillbringa en vecka med Evelina på öland i en husvagn! PÅ EN CAMPING! alltså jag har typ aldrig sovit i husvagn eller något sånt så kommer bli skitkul! :D
Men hörs senare, tjo lovers!

JAG OCH EVE NÄSTA VECKA? TROLIGEN :D AHAHAH

The 4 stages of Tequila.

Det var inte lätt att låta mamma välja glasögon till sig själv. Hade jag inte ens tvekat på linser!

Bion är iallafall reserverad, så halv tio blir det Eclipse!
Men innan det ska Evelina komma hit och vi ska äta och sånt. Blir nog en riktigt mysig kväll.
Men just nu kokar mitt rum, som det har gjort de senaste dagarna. Så ska gå ner med min bok och "nörda". Förstår inte hur man kan bli besatt av en bok. Men nu är jag iallafall det och kan inte släppa den. Så vi hörs senare, puss.
hehe?

SUCCESS

HAHAHAHA..? årets sommarplåga?

the twilight saga

blev en runda ner på råå, men dock mycket kallare i vattnet där än i vår pool så vi cyklade hem igen. Galet varmt var det också. Men sen blev det kallt med en gång vi kom hem, så gick in och duschade och sånt. Kollade både Twilight och New Moon och imorgon ska jag see Eclipse med Evelina!
Kommer bli jättemysigt, men nu snarkar jackie och det är på tiden att vi lägger oss. För vi ska upp tidigt imorgon och jag ska följa med mamma när hon kollar synen och köper glasögon först.
Sov sött sömntutor :)

PÅ (I) RÅÅ

har nästan precis vaknat. Har varit en tuff natt, och har vaknat jätte många gånger. Men riktigt grymma drömmar om jag får säga det själv. Vaknade till vid sex och fick ett ganska roligt telefonsamtal iallafall.

Men nu blir det ner och ta någonting att äta, kan inte riktigt kalla det frukost. Sen kommer iallafall Jacqueline och vi ska ner och bada på råå.
(Och ja, det heter på Råå, fattar inte varför alla ska vara så förbannat envisa och säga I när det är så uppenbart att det heter på ;) ) Om vädret håller i sig det vill säga.
Puss sålänge

PISTACHIA

Åkte ner till pistachia och köpte kulglass med Reban. Jättegod glass och jättemånga goda smaker! Rekomenderas verkligen.
Hela veckan i princip planerad & jag känner mig allmänt stressad bara..
Men jag är inte sur längre, inte på någon. Jag kan egentligen inte bry mig mindre längre, haha. För jag har hört saker som bara fick mig att stärkas och kunna trycka ner andra. Vill man vara player, sure.
Nu blir det twilight igen, och imorgon blir det stranden med Jacqueline. Kommer bli helmysigt.
Puss och Kram

GRÖNINGEN!

riktigt mysig dag på gröningen och nu hem till mig och bada!
Väntar på grillning här och annars blir det antagligen bara chilla lite, det kan vara skönt det också!

When it gets tough, gotta fight some more!

fin ven

GRÖNINGEN

Ska packa ihop lite saker, äta frukost och sen blir det picknick på gröningen med reban! Kommer antagligen bli jättemysigt! Skriver sen igen tror jag :)

TWILIGHT

har läst halva första twilight boken, kollar på twilight nu och ska se new moon sen. Känner att jag snart måste se eclipse!
dessutom är både robert pattinson och taylor lautner så satans snygga så jag blir kär.. jisses

LUNCH

har nyss lunchat, blev pastasallad som är så mumsigt! Nu känner jag att det inte går att vara ute längre så jag ska använda min kära rullgardin och stänga ute solen medans jag tittar house. jag vet att jag verkligen tar del av sommaren och solen, men whatever. är sugen på litta house nu! :)
ännu en awesome bild sen igår. Lilla HundJohan och Jag.. och johan försöker vara tuff som vanligt!?

VAD DRICKER HUNDEN UR? SKÅL!

OM JAG KUNDE DRÖMMA

Riktigt sleden om jag får säga det själv.
Igår blev det förkrök hemma hos Lollofis, där vi mest bara blåste upp ballonger och badade. Sen tog vi bussen till Billeberga och upp till Emmy. Rätt kul ändå, men drog hem till Emma för efterkrök vid 11. Men jag och Alanko tog på oss bekini och drog upp till Emmy igen och skulle chocka, dock märkte typ ingen oss. Men det var riktigt awesome. Gick hem till Emma direkt igen, och torkade lite. Sen drog jag och Evelina upp till Emmy för tredje gången. Och kvällen slutade inte mindre än att jag hittade en ostbågepåse som jag tog med mig, sen knallade jag och Evelina hem igen. Sov i ungefär två timmar och vaknade halv fyra.
Har varit vaken sedan dess så kändes inte speciellt lönt att bara ligga hemma hos Emma, så tog mina saker och tog 8 tåget hem. Har käkat frulle och sånt nu så ska ut i gräset och påbörja "Om jag kunde drömma". PUss SÅLÄNGE

FILMKVÄLL

Såg "Fighting" , "Allt för min syster" och "Närkontakt" igår. Bra filmer alla tre, eller ja.. närkontakt var lite för.. overklig för min smak kanske. Tror man på aliens så är den väl bra!

Nu har jag och Jackie ätit frukost och sånt skit. Och ska snart hem, beger mig till källsnöbbelöv och louise vid femtiden för lite förkrök och sen vidare till billeberga på fest. Hörs ikv :)

LUND/HELSINGBORG

Åkte till Billeberga igår, och kunde därför inte uppdatera! Men jag var iallafall med Evelina och Rebecka. Kollade nostalgiska filmer som typ Fucking Åmål och Fröken Sverige. Dessutom kollade vi shutter island ända in på natten och var sjukt trötta därefter!

Imorse åkte jag och Evelina till Lund för hon skulle till käkkirurgen. Vid två åkte vi hem till Evelina och lunchade och sen tog vi tåget till Helsingborg och Jacqueline och nu sitter vi och väntar på Rebecka. Och vi inväntar en fet kebab också. Det kommer sitta fint nu efter en heldag utomhus.









JAG IDAG :D

Personlig fakta

Vem är jag?
Jo, mitt namn är Nathalie och jag skulle beskriva mig själv som väldigt sprallig, spontant och social. Jag är sexton år fyllda, snart sjutton och jag lever livet.

Vad gör jag?
Jag går mitt första år på Handel och Administationsprogrammet på Olympia i min hemstad, Helsingborg och jag trivs som en fisk i vattnet där.

Min blogg!
Här på bloggen kan du läsa mer om mig, mina dagliga äventyr, få lite tips om sköna outfits eller annat skoj.